HiQ

Integraatiokäsikirja

Integraatiokäsikirja on asiakkaan ja integraatiokehittäjien yhteinen työkalu, jossa määritellään tavat kehittää integraatioita, automaatiota ja API-rajapintoja.

2019

Integraatiokäsikirja

Integraatiokäsikirja on asiakkaan ja integraatiokehittäjien yhteinen työkalu, jossa määritellään tavat kehittää integraatioita ja API-rajapintoja. Se määrittelee yksiselitteisesti asiakkaan kanssa sovitut käytännöt ja kehityksen toimintamallit. Integraatiokäsikirja on juuri sinun organisaatiollesi tehty ja se määrittelee teidän tapanne tehdä asioita.

"Integraatiokäsikirja sovitetaan aina asiakkaan tarpeisiin niin sisällön kuin laajuudenkin osalta."

HiQ:n konsultti haastattelee asiakasta heidän jo olemassa olevista käytännöistään sekä palvelinympäristöistään. Asiakkaalta saadun tiedon perusteella konsultti kirjoittaa käsikirjan, jonka asiakas katselmoi. Asiakkaan kommenttien perusteella käsikirjaa muokataan iteratiivisesti, kunnes asiakas hyväksyy sen. Tämän jälkeen käsikirjaa käytetään integraatiokehittämisen ohjekirjana.

Asiakaskohtaisten ohjeiden lisäksi tuomme integraatiokäsikirjaan ehdotuksemme nimeämiskäytännöistä, APIen julkaisu- ja jakelutavoista sekä kokemuksemme eri integraatiotapojen valinnasta eri käyttötarpeisiin.

Lisää

Tästä projektista

Antti Toivanen
Integraatiopalvelut & RPAantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935