HiQ

Integroi

Digitalisaatio ja API-verkostot nostavat yrityksen integroitumiskyvykkyyden keskiöön. Me mahdollistamme digitalisaation apeilla sekä kustannussäästöt automaatiolla.

2019

Mahdollista digiloikka ja säästä automatisoimalla

Integraatioasiantuntijamme panostavat asiakkaan liiketoiminnan, tavoitteiden ja prosessien ymmärtämiseen: teknologia toimii vain työvälineenä tavoitteiden toteutumisessa. Integraatiopalvelumme ovat kattavat - oli kyse sitten alkuvaiheen integraatioarkkitehtuurin kartoituksesta tai jo olemassa olevien toimintamallien kehittämisestä ketterimmiksi. Toimitamme integraatioratkaisut käyttöönne yli 30 vuoden kokemuksella. Työvälineinämme ovat FRENDS-integraatioalusta sekä Microsoft Azuren integraatiovälineet.

103

Integraatio-osaajaa

31

Vuotta kokemusta integraatioista

200+

Integraatioasiakasta

7

Integraatiotiimiä 4:ssä eri maassa.

Alkuun integraatioissa

Hyvällä integraaatioarkkitehtuurisuunnittelulla varmistetaan oikeanlaiset toteutustavat. Kääntäen voisi ajatella, että se varmistaa erittäin kalliiden virheiden välttämisen niin suorituskyvyssä, toteutuksen jakelussa kuin tietoturvassakin. Oikeanlaisella arkkitehtuurin suunnittelula ja jalkautuksella mahdollistetaan myös uudelleen käytettävät rajapinnat - APIt.

Oletko mahdollistamassa digitalisaatiota tai hankkimassa kustannussäästöjä prosessiautomaation kautta (BPA, RPA)? Alkuun pääsee myös integraatioarkkitehtuuria kevyemmin integraatioiden tarvekartoituksella. Tarvekartoitus kertoo myös mihin kaikkeen voit integraatioalustaasi hyödyntää.

Integraatioiden toteutukset

Toteutamme valittuihin tarpeisiin valituilla parhailla integraatiotavoilla ja välineillä integraatiosi oli kyseessä sitten digitalisaation mahdollistavat APIt, kustannussäästöjä tuova prosessiautomaatio robotilla (RPA) tai ilman (BPA). DevOps tiimiemme toteutusprosessiin kuuluu aina hyvä wiki-dokumentaatio, ratkaisuiden revisiointi ja testaus - automaattisesti silloin kuin mahdollista.

DevOps -silmukka
DevOps -silmukka
DevOps -silmukka
DevOps -silmukka

Integraatioiden hallinta ja ylläpito

Integraatioalusta on elävä olento, sinne syntyy useiden projektien tuloksena kattava joukko erilaisia integraatioratkaisuja. Näihin useisiin yhdellä integraatioalustalla eläviin ratkaisuihin kohdistuu myös kaikkien muiden järjestelmien muutokset - näin alusta eristää muutosten leviämisen koko järjestelmäkenttään. Miten sitten tälläistä kokonaisutta hallitaan?

Toimitamme integraatiot DevOps-henkeen Espoosta, Moskovasta, Gdyniasta tai Tukholmasta.

Olemme myös Suomen suurin FRENDS-hybridi-integraatioalustan toimittaja.

Tutustu tarkemmin
Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Integraatiopalvelut & RPAantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935